Få full kontroll på hemmaladdning och hitta de bästa laddpunkterna för din bil, oavsett var du är! Med CloudCharge Community blir vardagen enklare.

Få full kontroll på laddning och förbrukning

Om du har en laddstation med energimätare och anslutning till internet gör CloudCharge det enkelt att hålla koll på förbrukningen. Du kan också få översikt över status på laddning och starta eller stänga av laddningen via en app.

Enkelt att få ersättning för utlägg i tjänst

Med CloudCharge är det enkelt att få ersättning för laddning och utlägg i tjänst. I appen kan du kategorisera bilar och laddsessioner som privat eller i tjänst. Du får enkelt tillgång till all dokumentation i din profil och via mail.

Lås, dela och låna ut laddare

Genom att lägga till din laddstation och dina RFID-brickor kan du se till att ingen nyttjar din laddstation olovligt. Samtidigt kan du dela den med familj, vänner och grannar.

Få tillgång til Nordens största nätverk av destinationsladdare

Med CloudCharge-appen behöver du inte fundera på var du ska ladda. Genom appen får du tillgång till Nordens största och snabbast växande nätverk av destinationsladdare. På kartan får du en fullständig översikt över plats, priser och tillgänglighetsstatus.

Hitta vägen till den bästa laddpunkten för ditt fordon

Inte alla laddstationer passar din bil lika bra. Genom att registrera bilen i appen får du se vilka laddstationer som passar din bil allra bäst och den snabbaste vägen dit. Genom att välja rätt laddpunkt kan du få kortare laddtid och lägre pris.

Enkel betalning och dokumentation av laddning på resande fot

I appen är det enkelt att se priser och betala. Om du är på tjänsteresa är det också enkelt att dokumentera laddning för att få ersättning. Genom att kategorisera bilar och laddsessioner som tjänst eller privat får du snabbt översikt över dina utlägg, både i appen och på mail.

Använd CloudCharge med eRange® IQ

eRange IQ ger dig snabbast möjliga laddning med inbyggd fulldynamisk lastbalansering och full kontroll på strömförbrukning och åtkomst. Genom att ansluta IQ till CloudCharge kan du bland annat se förbrukning, få varningar och styra åtkomst via mobilen.

Ladda ner CloudCharge nu och ladda elbilen idag!

Ladda ner CloudCharge. Registrera din bil, betalingsinformation, hemmaladdare och dina RFID-brickor så får du tillgång till alla CloudCharges fördelar.

Tillgänglig för iOS och Android