MITSUBISHI MOTORSKORTET

Mitsubishi Motorskortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och övriga världen.

Mitsubishi Motorskortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och övriga världen. Mitsubishi Motorskortet erbjuder en valfri kredit på upp till 50.000 kr. Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Mitsubishiägare.

Med ett Mitsubishi Motorskort kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av ett Mitsubishi Motorskort. Bland annat får du bonus på alla dina inköp. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt Mitsubishi Motorskort.

Kort sagt, vi vill att Mitsubishiägare ska ha det lite bättre!

För dig som Mitsubishiägare är Mitsubishi Motorskortet laddat med förmåner som gör ditt bilägande billigare, bekvämare och mer bekymmersfritt. Tack vare MasterCard-funktionen kan du även handla över hela världen, ta ut kontanter i bank eller bankomat, betala dina inköp med fri kredit nästa månad eller välja att delbetala räntefritt i upp till 12 månader.

Serva bilen hos en auktoriserad Mitsubishiverkstad och du får årsavgiften betald och rabatt på nästa service.
En gång om året, när du utför underhållsservice enligt Mitsubishis serviceprogram (med minsta kostnad 1600 kr) och betalar med Mitsubishi Motorskortet får du en rabattcheck på 200 kr att använda som delbetalning vid nästa servicetillfälle. Dessutom bjuder vi på årsavgiften för kortet (värde 145 kr) för det kommande året. Servar du bilen en gång om året innehar du alltså kortet utan avgift.

Tanka upp hos Preem
På alla dina inköp hos Preem får du med kortet för närvarande 2,5 % i återbäring. Det motsvarar i dagsläget cirka 30 öre/liter! Detta gäller även på obemannade stationer.

Tjäna in återbäring även på övriga inköp
På alla övriga köp du gör med kortet, i Sverige och utomlands, får du 0,8 % återbäring. Köp för 1 krona ger 1 poäng, vid uppnådda 12 500 poäng får du en bonuscheck på 100 kr med kommande avi. Checkarna gäller som betalning hos valfri auktoriserad Mitsubishiåterförsäljare.

Läs mer i vår pdf-broschyr

Så här ansöker du
Fråga efter Mitsubishi Motorskortet hos din auktoriserade Mitsubishiverkstad, eller ansök online.