Det är bara du som sätter gränserna

Djärvt skulpterade drag, större dimensioner och futuristisk design. Helt nya KONA gör avtryck med sin dynamiska närvaro. På insidan motsvarar avancerad teknik, säkerhet och komfort exteriörens högt ställda förväntningar.

Större och djärvare

Helt nya KONA har genomgått en stor förändring – nya generationen har växt både på bredden och längden för att leverera maximalt utrymme invändigt – utan att tappa sin ikoniska designidentitet.

Uppdaterad interiör

Den uppdaterade futuristiska interiören återspeglas i den stilrena kupén, där den breda panoramadisplayen snyggt inrymmer den digitala instrumenteringen och infotainmentskärmen.

Flexibla baksäten

40:20:40 fällbara baksäten låter dig enkelt och flexibelt utöka det befintliga lastutrymmet på 466 liter, för att få plats med allt för din aktiva vardag. Fäller du alla får du hela 1 300 liter.

Mer plats – fler möjligheter

Med sin spektakulära design sticker helt nya KONA ut i segmentet. Den teknikcentrerade utformningen i kombination med att modellen blivit större resulterar i mer plats invändigt för din aktiva vardag.

Elegant rymlighet

För att ge maximalt kupéutrymme har helt nya KONA vuxit och blivit både bredare och längre, med generöst utrymme för såväl ben som axlar i den bakre sätesraden.

Avancerad smart teknik

Helt nya KONA sätter en ny standard i segmentet kompakt SUV med sitt imponerande utbud av den senaste smarta tekniken. Njut av moderna uppkopplingsmöjligheter, smarta bekvämlighetsfunktioner och känn dig trygg med banbrytande säkerhets- och förarassistanssystem.

Upplev större trygghet

Upptäck avancerade förarassistanssystem och säkerhetsfunktioner med Hyundai Smart Sense.

Utforska banbrytande uppkoppling

Njut av sömlös och intuitiv trådlös uppkoppling i helt nya KONA.

KONA Hybrid, KONA Hybrid
N Line och KONA Electric

KONA finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?

KONA Hybrid

Nya generationen KONA Hybrid kombinerar dynamisk design med högeffektiv hybridteknik för att ta dig längre utan att ändra dina körvanor. Utrustad med de senaste säkerhets- och förarassistansfunktionerna tillsammans med modern uppkopplingsteknik öppnar helt nya KONA Hybrid upp för nya möjligheter.

KONA Hybrid N Line

KONA Hybrid N Line växlar upp sportigheten både exteriört och interiört. Växla upp sportigheten med den unika frontdesignen, hjulhus i exteriörlack och dubbla kromade avgasrör. Den sportiga silhuetten kompletteras av exklusiva racinginspirerade designelement invändigt, som bland annat aluminiumpedaler och sportiga säten.

KONA Electric

Helt nya KONA Electric som lanseras senare under 2023 kombinerar större dimensioner och ny spektakulär design med lång elektrisk räckvidd och snabb uppladdning. Med sitt breda utbud av banbrytande teknik som självkörande funktioner, head-up display och Vehicle-to-Load-teknik råder det inga tvivel om att KONA Electric höjer ribban i elbilssegmentet.

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är nya KONA tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig – som standard.