Mer info kommer!
Men du kan ringa eller maila oss för offert.

040-55 26 60 eller mail

Elektriska värmare

  • Varm och skön bil
  • Frostfria rutor
  • Laddat batteri för säker start
  • Lägre skadliga utsläpp
  • Lägre bränsleförbrukning

Komfortsats 1400 Plus är ett elektriskt bilvärmesystem med motorvärmare*, kupévärmare(1400W) och batteriladdare. Ett elektriskt bilvärmesystem är ett miljövänligt sätt att förvärma en motor och få en varm och skön bil med ett laddat batteri.

Motorvärmaren ser till att temperaturen på olja, motorblock och kylarvatten är optimal för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en effektiv förbränning. Genom att motorn snabbare når optimal förbränningstemperatur minskar både bränsleförbrukningen och utsläppen av skadliga ämnen, såsom partiklar och kväveoxider. Elektrisk motorvärmare rekommenderas redan vid +10°C, d.v.s större delen av året i nordiskt klimat.

Kupévärmaren ser till att kupén är varm och skön när du kommer till bilen och att du slipper skrapa rutorna.

Batteriladdaren ser till att batteriet alltid är laddat så att bilen startar när du behöver den. Under de kalla månaderna då batteriet utsätts för extra påfrestning. Med en batteriladdare är ett tomt batteri en kall vintermorgon historia.

Innehåller batteriladdare MultiCharger 1205 Flex och Termini™ 1400 kupévärmare samt anslutningssats (460785) och grenkabelsats (460750).

*Motorvärmaren är modellspecifik och köps separat.

Bränsledriven värmare

En Webasto parkeringsvärmare är ett värmesystem som drivs av bilens eget bränsle och batteri, helt oberoende av el-sladdar och eluttag. Snabbt och effektivt värms eller ventileras bilens kupé genom det egna värme- och ventilationssystemet. Dessutom förvärmer systemet bilens motor när parkerings-värmaren är i drift. Du sätter enkelt igång värmaren genom att ställa in tiduret på önskad starttid. Vill du ha maximal komfort och flexibilitet kan du välja att starta parkeringsvärmaren med fjärrstart eller från en telefon.

Thermo Top EVO är den senaste generationens värmare. Det kompakta formatet och de dubbla underspänningsskydden gör tillsammans med de nya smarta monteringssatserna värmaren till framtidens succé.

Sökord: EVO4B

Egenskaper

Bränsle: Bensin
Effekt [kW]: 4 kW
Driftspänning [V]: 12 V
Effektförbrukning [W]: 35 W
Bränslemängd [l/t]: 0,56 l/t
Vikt [kg]: 2,4 kg
Leveransomfattning
Thermo Top Evo värmarna levereras som Basic-kit och måste därför kompletteras med en fordonsunik eller universiell monteringssats samt önskad startutrustning.