Kör säsongen säkert.

Din Mitsubishi tar hand om dig på vägen. Därför måste du också ta hand om den. Vi vill hjälpa dig med detta. Med våra säsongsaktuella erbjudanden kan vi försäkra dig att du kör säkert året runt.

joakim_hansen

Ekonomiservice 5+

För dig som har en Mitsubishi som är äldre än fem år finns ett prisvärt serviceprogram. Servicen är anpassad efter bilens ålder och servicebehov, för att bibehålla kvaliteten och säkerheten hos din lite äldre bil. Den ger dig den tryggheten det innebär att lämna bilen till en auktoriserad verkstad med utbildade Mitsubishitekniker.
Mitsubishi Ekonomiservice 5+ kostar från 1795 kr.
Inklusive byte av olja och oljefilter, utöver detta får Ni 1 års Mitsubishi Assistans. (Erbjudandet gäller bilar som är fem år eller äldre med bensinmotor)

forbesiktning

Förbesiktning

Slipp överraskningar när du ska på bilbesiktning. Kom till din Mitsubishiverkstad så gör de en (kostnadsfri vid service) kontroll av din bil innan du kör till besiktningen.

lansforsakrin
En bilreparation som både du och miljön blir nöjd med

Hos oss ska du alltid känna dig trygg i att vi hanterar dina skadeärenden på ett bra sätt.
Läs mer här.

godkand
Godkänd bilverkstad

I vår verkstad genomförs årligen kvalitetskontroller med godkänt resultat.
Läs mer här.

mrf-1
För bilbranschens bästa

MRF (Motorbranschens Riksförbund) är organisationen för den seriösa delen av bilbranschen, såväl inom handel som service och verkstad.
Läs mer här.

sfvf_bild
100% verkstad.

Vi tillhandahåller också juridisk hjälp när det gäller Allmänna Reklamationsnämnden (ARN), kundärenden och till ett bra pris om du måste anlita vår advokatbyrå.
Läs mer här.

kbv_bild
Kontrollerad verkstad

Vår verkstad kontrolleras av KBV.NU regelbundet för din trygghet.
Läs mer här

Prisgaranti

Vi förbinder alltid att hålla korrekt priser på våra service & reparationer.

Läs mer här