MITSUBISHI ORIGINALSERVICE

Vid service, reparation och underhåll ska det alltid löna sig att vända sig till en auktoriserad Mitsubishi-verkstad.

Vi är specialister på Mitsubishi och genom att välja en auktoriserad Mitsubishi-verkstad kan du vara säker på att din bil hanteras av en specialistutbildad tekniker som kan din bil och vet vad den behöver.

Du får alltid bästa omhändertagande vid varje servicetillfälle då våra tekniker har tillgång till fabrikens senaste tekniska information, rätt verktyg, rätt reservdelar och har genom vårt omfattande utbildningsprogram rätt kompetens att på allra bästa sätt ta hand om din bil!

För att bibehålla din bils driftsäkerhet, funktion och prestanda är regelbunden service enligt fabrikens rekommendationer nödvändig. När du väljer en Originalservice hos en auktoriserad Mitsubishi-verkstad kan du vara trygg med att fabrikens rekommenderade serviceprogram alltid följs och att enbart Mitsubishi Original reservdelar som är godkända av fabriken används.

Vid varje servicetillfälle kontrolleras även om bilen omfattas av säkerhets- eller uppdateringskampanjer som biltillverkaren har utfärdat.

Dessutom tillämpar vi prisgaranti för att bevisa att vi trots vår specialistkompetens inte är dyrare än andra.

Vid Originalservice ingår även Mitsubishi 12-månader Europeisk MAP vägassistans (värde ca 500:-) som hjälper dig vid driftstopp.

Vägassistansen gäller fram till nästa servicetillfälle då den förnyas.

joakim_hansen

Ekonomiservice 5+

För dig som har en Mitsubishi som är äldre än fem år finns ett prisvärt serviceprogram. Servicen är anpassad efter bilens ålder och servicebehov, för att bibehålla kvaliteten och säkerheten hos din lite äldre bil. Den ger dig den tryggheten det innebär att lämna bilen till en auktoriserad verkstad med utbildade Mitsubishitekniker.
Mitsubishi Ekonomiservice 5+ kostar från 1795 kr.
Inklusive byte av olja och oljefilter, utöver detta får Ni 1 års Mitsubishi Assistans.

Förbesiktning

Slipp överraskningar när du ska på bilbesiktning. Kom till din Mitsubishiverkstad så gör vi en (kostnadsfri vid service) kontroll av din bil innan du kör till besiktningen.

lansforsakrin
En bilreparation som både du och miljön blir nöjd med

Hos oss ska du alltid känna dig trygg i att vi hanterar dina skadeärenden på ett bra sätt.
Läs mer här.

godkand
Godkänd bilverkstad

I vår verkstad genomförs årligen kvalitetskontroller med godkänt resultat.
Läs mer här.

mrf-1
För bilbranschens bästa

MRF (Motorbranschens Riksförbund) är organisationen för den seriösa delen av bilbranschen, såväl inom handel som service och verkstad.
Läs mer här.

sfvf_bild
100% verkstad.

Vi tillhandahåller också juridisk hjälp när det gäller Allmänna Reklamationsnämnden (ARN), kundärenden och till ett bra pris om du måste anlita vår advokatbyrå.
Läs mer här.

kbv_bild
Kontrollerad verkstad

Vår verkstad kontrolleras av KBV.NU regelbundet för din trygghet.
Läs mer här

Prisgaranti

Vi förbinder alltid att hålla korrekt priser på våra service & reparationer.

Läs mer här